Teollisuustontti, Vuokrattavana, Korsholm Montörsvägen 10, Kohde 401

Mustasaari tarjoaa hienot mahdollisuudet yrittämiselle. Kunnan sijainti on strateginen - lentoaika läheiseltä Vaasan lentoasemalta Helsinkiin on vain 35 minuuttia ja Tukholmaan 60 minuuttia, ja lisäksi sekä satama että rautatieasema ovat lyhyen välimatkan päässä. Myös maanteitse on hyvät yhteydet joka suuntaan.

Mustasaaren kunnalla on vapaita yritystontteja Lintuvuoren yrityskeskuksessa. Vapaat tontit sijaitsevat asemakaava-alueella ja tonteille on rakennettu valmiiksi kunnallistekniikka.

Tonttivarauspäätös voidaan tehdä heti hakemuksen jättämisen jälkeen. Varaus on voimassa vuoden. Tänä aikana on jätettävä rakennuslupahakemus. Rakennuslupahakemuksen jättämisen jälkeen tontti voidaan vuokrata.

Kohteen tiedot PDFTulosta PDF

Osoite:
Montörsvägen 10
65610 Korsholm
Kaupunki/kunta:
Mustasaari
Tonttityyppi:
Teollisuustontti
Pinta-ala:
13530 m2
Tonttien kokonaismäärä:
1
Vapaiden tonttien määrä:
1
Kauppatapa:
Vuokrattavana
Vuokrahinta:
7 188,48 €/vuosi (Ei sis. alv)

Lisätiedot

Kaavamerkintä:
T-1 II
Rakennusoikeus (krs-m²):
8118
Lisätiedot:
Mustasaaren kunta on kaavoittanut 60 yritystonttia Lintuvuoren uuteen osaan. Tässä vaiheessa yksitoista tonttia varataan yrityksille, joiden toiminta liittyy kiertotalouteen tai vastaavaan. Tontit sijaitsevat lähimpänä Stormossenia ja Westenergyä edellytysten luomiseksi fyysiselle yhteistyölle ja luontevalle materiaalivirralle. Tontit ovat myös pinta-alaltaan alueen suurimmat.

Liitteet & linkit

Julkaisijatiedot

Päivitetty:
16.5.2019 10:43
Julkaistu:
14.5.2019
Julkaisija:
Mustasaaren kunta

Kohde kartalla

Yhteystiedot

Matias Båsk

Pyydä lisätietoa


Lomakkeen tietoja ei tallenneta. Tiedot lähetetään sähköpostitse yhteyshenkilölle.