Industritomt, För uthyrning, Korsholm Reparatörsvägen 11, Objekt 404

Korsholm erbjuder fina möjligheter till företagande. Läget är strategiskt – flygtiden från närliggande Vasa flygfält till Helsingfors är endast 35 minuter och till Stockholm 60 minuter, dessutom finns både hamn och järnvägsstation inom ett kort avstånd. Även landsvägsförbindelserna i alla riktningar är goda.

Korsholms kommun har lediga företagstomter med färdigt utbyggd kommunalteknik på Fågelbergets företagscenter. De lediga tomterna är belägna på detaljplanerat område.

Tomtreserveringsbeslut kan göras genast efter att ansökan inlämnats. Reserveringen gäller i ett år, inom vilken tid bygglovsansökan skall inlämnas. Efter inlämnad bygglovsansökan kan tomten arrenderas.

Information om objektet PDFSkriv ut PDF

Adress:
Reparatörsvägen 11
65610 Korsholm
Stad/kommun:
Korsholm
Typ av tomt:
Industritomt
Yta:
4000 m2
Totalt antal tomter:
1
Antal lediga tomter:
1
Typ av affär:
För uthyrning
Hyra:
2 496 €/år (Exklusive moms)

Tilläggsuppgifter

Planebeteckning:
T-1 II
Byggrätt våningsyta (m²):
2400
Tilläggsuppgifter:
Korsholms kommun har planerat 60 industritomter på nya delen av Fågelberget. I detta skede reserveras elva av dessa för företag med verksamhet inom cirkulär ekonomi eller liknande. Området som reserveras ligger närmast Stormossen och Westenergy, för att skapa förutsättningar för fysiskt samarbete och ett naturligt materialflöde. Tomterna är också de största till ytan på området.

Uppgifter om anmälaren

Uppdaterad:
16.5.2019 10:43
Publicerat:
14.5.2019
Publicerat av:
Mustasaaren kunta

Objektet på kartan

Kontaktuppgifter

Matias Båsk

Begär mer information


Formulärets uppgifter sparas inte. Uppgifterna skickas via e-post till kontaktpersonen.