%> Lediga lokaler och kontor | Vasaregionens lokaler och företagstomter

Sök lediga lokaler eller tomter i Vasaregionen!

-
-
-

Anmäl ett ledigt objekt!

Du kan anmäla din lediga lokal eller tomt till vår tjänst. För annonsen behöver du lokalens eller tomtens basinformation (adress, areal, pris och utrustning) samt foton i hög kvalitet. Annonsen kostar 40 euro + moms/objekt (3 månader).

 

Etablera er i Vasaregionen!

Det finns många goda skäl till att placera sig i Vasaregionen. Vasaregionen är en av de mest dynamiska, konkurrenskraftiga och snabbast växande stadsregionerna i Finland. Energy Vaasa, Nordens största centrum för energiteknikföretag och -kunskap, erbjuder nätverk, resurser och mångsidig expertis. Regionen är genuint internationell och investerar i goda trafikförbindelser. Att ta sig ut i världen går lätt med flyg, tåg, båt eller bil. Vasa har sex olika högskoleenheter och är därmed i förhållande till folkmängden Finlands största högskolestad.

I Vasaregionen bor du nära naturen, Kvarkens skärgård är Finlands enda UNESCO naturarv. Tillgängligheten i fråga om arbetsplatser och tjänster är utmärkt oberoende var i regionen man bor.

Genom denna webbplats hittar du lokaler och företagstomter som tjänar ditt företag bäst. Lediga lokaler och tomter uppdateras till databasen av Vasaregionens kommuner, fastighetsägare och -mäklare samt privata annonsörer. I regionen hittas företagstomter och områden för bl.a. batterifabriksetableringar (GigaVaasa), industri (Brinken i Malax) samt cirkulär ekonomi och industri (Fågelberget i Korsholm).

Senaste objekten

Objekten enligt kategori